Kurssiohjeet
Pallo

Kiitos, että luet ohjeet huolella!

Kurssiohjeet ovat voimassa myös yksityis- ja parikoulutuksissa. Lisäksi tilauskoulutuksiin voi liittyä lisäehtoja, joista sovitaan yhdessä tilaajan kanssa. Luethan kurssiohjeet läpi ennen ilmoittautumista ja kysyt, jos joku asia jää askarruttamaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tervetuloa mukaan!

Tietosuoja

ALUKSI

Ryhmäkoulutuksiin osallistuva koira ei saa olla hyökkäävä, vaan sen tulee suhtautua ihmisiin ja ympäristöön hyväntahtoisesti tai välinpitämättömästi. Jos oman koirasi käytös mietityttää, kysy lisää. Yksityiskoulutus voi olla hyvä tapa aloittaa. Huomaathan, että koira on Jobs for Dogsin koulutuksissa ja hieronnoissa aina omistajansa vastuulla, ja omistajakin omalla vastuullaan.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

Tarkat ilmoittautumisohjeet löydät kurssikuvauksen yhteydestä. Ilmoittautuessasi kerro yhteystietosi sekä koirasi rotu/rodut, sukupuoli, kutsumanimi ja syntymäaika.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on aina sitova. Ilmoittautumalla koulutukseen sitoudut maksamaan varausmaksun 50 euroa (alle 100 euron koulutuksissa 25 euroa), vaikka joutuisit perumaan osallistumisesi. Maksuohjeet saat vahvistusviestissä.

Suorita koulutuksen koko maksu ennen kurssin alkua. Ohjeet saat kurssikirjeessä. Jos haluat sopia kurssimaksusta erikseen, otathan hyvissä ajoin yhteyttä. Kiitos! Tarkemmat peruutusehdot löydät alta.

Peruutusehdot

PERUUTUSEHDOT

Jos joudut perumaan osallistumisen, voit tehdä sen maksutta (varausmaksua lukuunottamatta) kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Sen jälkeen perutusta kurssista veloitamme puolet kurssin hinnasta. Peruuttamattoman kurssin veloitamme kokonaan.

Lääkärin tai eläinlääkärin todistusta vastaan palautamme rahat (varausmaksua lukuunottamatta: varausmaksuun sitoudut jo ilmoittautuessasi koulutukseen) niiltä kurssikerroilta, joihin et ole pystynyt osallistumaan, jos sopivaa rästiä ei löydy. Jos joudut perumaan jo sovitun rästinkin, menetät koulutusmaksun.

Varausmaksu vähennetään kurssin hinnasta, mutta sitä ei valitettavasti palauteta/se veloitetaan, jos osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa kurssille. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, varausmaksu palautetaan osallistujalle viikon sisällä.

ROKOTUKSET

Koirilla tulee olla Eviran suositusten mukaiset rokotteet voimassa. Poikkeuksena alle 12 viikkoa vanhat pennut. Rokotukset tulee pääsääntöisesti olla annettu Suomessa. Rokotustodistukset tarkistetaan ensimmäisellä koulutus-/hierontakerralla.

YLEISOHJEITA

 • Ethän ruoki koiraa ennen tuntia. Oppimisinto on parempi niin.
 • Koirat eivät pääse leikkimään keskenään tai edes tervehtimään toisiaan kurssin aikana. Tämä siksi, että jokaisella olisi rauha oppia uutta. Lajitovereiden tapaaminen muuna aikana on enemmän kuin suotavaa!
 • Korjaathan kaikissa koulutuspaikoissa koirasi mahdolliset jätökset asianmukaisesti, kiitos!
 • Jos koirallasi alkaa juoksu kesken kurssin, ota yhteyttä kouluttajaan. Sisätilakoulutuksiin koiran kanssa ei voi osallistua ja ulkoharjoitusten suunnittelussakin asiasta on hyvä tietää.
 • Koirat odottavat vuoroaan pääsääntöisesti autossa. Huolehdithan siitä, että odottelu sujuu rauhallisesti. Jos koira häiriintyy muista liikkujista, peitä koiran häkki tai tarvittaessa koko auto esimerkiksi lakanalla.
 • Varmista, että koiralla on hyvä olla autossa sekä kesäkeleillä että talvikeleillä.
 • Ulkokoulutusten pakkasraja on noin -10 astetta ja helteellä emme treenaa. Näissä tapauksissa treenit joko siirretään tai perutaan kokonaan. Saat tällöin kouluttajalta viestiä lähempänä koulutusta. Lue ohjeet kesätreeneihin täältä.
 • Kysyä ja kyseenalaistaa saa. Toimiva ajatus voi tulla kurssilaisilta siinä missä kouluttajiltakin.
 • Käytössäsi on koko kurssin ajan kouluttajan sähköpostituki.

KOULUTUSPAIKAT

Tieto koulutuspaikasta ilmoitetaan kurssikuvauksen yhteydessä. Treenipaikat vaihtelevat, mutta pääasiassa harjoittelemme Sipoossa, Porvoossa, Keravalla, Vantaalla ja Helsingissä. Tarkoista koulutuspaikoista ja niiden mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse.

KOULUTUSVÄLINEET

 • leveä panta tai valjaat.
 • tavallinen, joustamaton hihna, noin 2 metrin pituus on hyvä. Ei siis fleksi.
 • paljon pieniä, pehmeitä nameja, joista koira pitää ihan hirmuisen paljon. Ilman hyvää palkkiota koulutus ei etene.
 • lelu, jos käytät sitä palkkaamisessa.
 • naksutin, jos haluat käyttää sitä.
 • vettä ja juomakippo ulkokoulutuksiin sekä autossa odotteluun.
 • jäljestyskursseilla liina, valjaat ja pimeän aikaan heijastavaa päälle sekä koiralle että itsellesi. Heijastava liina on myös suositeltava.
 • Tunnistusetsintä 1 ja 2 -kursseilla tarvittavista varusteista saavat osallistujat tarkempaa tietoa. Outoja varusteita riittää!

Kuvat ja kuvaus

Koulutusten yhteydessä saatetaan ottaa valokuvia. Jos et halua, että sinusta, tai koirastasi, otettu kuva Jobs for Dogsin kanavissa esiintyy, kerrothan asiasta kurssin aluksi. Kouluttajan treeneissä ottamia ja jakamia kuvia saa käyttää omissa henkilökohtaisissa somekanavissaan kuvaajan nimitiedoilla ja/tai yrityksen nimellä varustettuna ilman erillistä lupaa. Mikäli kuvissa esiintyy muita ihmisiä, huolehdithan asianmukaisesti luvista. Kuvien kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen Jobs for Dogsin kanssa.

Tietosuoja

Tietosuoja

Jobs for Dogs ylläpitää asiakasrekistereitä, joiden tiedot saadaan suoraan asiakkaalta jo ensimmäisessä yhteydenotossa ja kysymällä lisätietoja. Asiakastiedot sisältävät tietoja kuten koiranohjaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite sekä koiran perustiedot (nimi, sukupuoli, syntymäaika, rotu/rodut). ​Koirahieronta-asiakkaiden tiedot voivat sisältää myös koiran terveyteen liittyviä tietoja. Nämä tiedot on saatu suoraan asiakkaalta, tai asiakkaan suostumuksella muulta koiraa hoitavalta taholta, ja niitä käsitellään vain koirahierojan toimesta. Asiakkaalta saatuja tietoja voidaan käyttää laskutukseen, viestintään ja Jobs for Dogsin palveluista tiedottamiseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille kuin asiakkaan erillisellä suostumuksella. Huomaathan ryhmäkoulutuksiin liittyen sähköpostiosoitteiden jakamisen (alla). Tietoja käsittelevät vain alla olevat henkilöt tai toinen heistä. Jos et enää halua Jobs for Dogs​ilta sähköpostia, kerro siitä lähettämällä viestiä alla oleviin osoitteisiin. Tällöin poistamme yhteystietosi asiakasrekistereistä.

Sähköpostiosoitteet kurssien aikana: ryhmäkoulutuksissa sähköpostit lähetetään yleensä niin, että niiden osoitteet näkyvät kaikille vastaanottajille. Tämä siksi, että treeniseuran kysely kotiharjoittelua varten olisi mahdollisimman helppoa. Jos et halua jakaa sähköpostiosoitettasi, kerrothan siitä kouluttajalle jo ennen kurssin alkua, kiitos!

Tietoa evästeistä

Jenny Koljonen

+358 40 5959 606
Jobs for Dogs by Copycat
Y-tunnus: 2427517-2

Päivi Romppainen

+358 40 510 4040
Jobs for Dogs by DogFun
Y-tunnus: 2213790-5

Jaa tämä sivu: