Koirahieronta
Pallo

Hieronta vetreyttää, rentouttaa ja hoitaa.

Lihaskireydet eivät aina näy päällepäin, mutta voivat joskus vaikuttaa koiran liikkeeseen tai vaikkapa tapaan istua tai maata. Lihaskipu voi myös muuttaa koiran käytöstä. Koiran ehdoin etenevä käsittely rauhoittaa, rentouttaa ja hoitaa. Säännöllisellä hieronnalla voidaan ehkäistä vammojen syntyä ja lisätä seniorikoiran elämänlaatua. Puhdas nautiskelukin on sallittua.

Koirahierontaa Sipoossa

Koirahierontaa Sipoossa

Koirien kehonhuollosta Jobs for Dogsissa vastaa Jenny Koljonen. Seniorikoirien hyvinvointi ja koirien työkunto ovat erityiset kiinnostuksen kohteeni, mutta vastaanotolle ovat oikein tervetulleita kotikoirat pennuista lähtien.

Huomioithan, että koirahieroja on lihashuollon ammattilainen, ei eläinlääkäri. Etenkin, jos koirasi terveydentila huolestuttaa​ sinua tai jos koira​si käytös on muuttunut äkillisesti, suosittelen eläinlääkärin tarkastusta ennen ​hieronnan, tai koulutuksen, aloitusta. Kysy hoidon sopivuudesta erikseen, jos koirallasi on juoksut, tulehdustila, tartuntatauti, sydänvika tai syöpä. Rokotusten jälkeen on hyvä pitää viikon väli ennen hierontaa.

venytys 1, NYÖKKÄYS

Ajanvaraus

Hieronta-aikoja varattavissa vanhoille asiakkaille jälleen syyskaudella 2024. Lähetä sähköpostia, kiitos!

Tiedustelut:

venytys 2, KURKISTUS

Uudet asiakkaat!

Vuonna 2024 ei valitettavasti ole tarjolla hieronta-aikoja uusille tuttavuuksille. Vuoden 2025 varaustilanteesta tiedot päivittyvät tänne myöhemmin.

Kerrothan jo hoitoajan tiedustelun yhteydessä omien yhteystietojesi lisäksi:
- Koiran perustiedot: nimi, rotu/rodut, syntymäaika, sukupuoli. Onko koira steriloitu/kastroitu? Onko koira tullut teille pentuna? Jos ei, niin minkä ikäisenä?
- Koiran terveystiedot: Onko koiralla sairauksia tai allergioita? Syökö koira lääkkeitä? Milloin koiralla on ollut viimeksi juoksut? Onko koirasta otettu rakennekuvat? Milloin koira on rokotettu?
- Muuta: Miksi tulette hierojalle? Onko koira ollut aiemmin hierojalla? Onko koira tottunut käsittelyyn? Miten koira suhtautuu vieraisiin ihmisiin?

venytys 3, KUMARRUS

Hinnasto 2024

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %. 1.9.2024 alkaen: 25,5 %)

1 kerta (ensimmäinen/yksittäinen käynti): 65 euroa, kaikille asiakkaille
3 x sarja, voimassa syys- tai kevätkauden, ostopäivästä riippuen: 165 euroa
Perheen toinen koira samalla hoitokäynnillä: 40 euroa (pois lukien ensimmäinen hoitokerta)
Laserhoito*, yhden alueen, noin 20 min.: 35 euroa
Seniorialennus: yli 10-vuotiaille koirille 10% alennus hoitohinnoista (pois lukien ensimmäinen hoitokerta)

*Laserhoito ilman hierontaa vain vanhoille hieronta-asiakkaille. Hieronnan yhteydessä mahdollisesti annettava laserhoito sisältyy hierontakäynnin hintaan.

Koiraamo

Koiraamo

Pieni vastaanottotila Koiraamo sijaitsee mäen päällä Sipoon Gesterbyssä noin puolessa välissä Söderkullaa ja Nikkilää. Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse hierontamaksun yhteydessä.

Tervetuloa!

Metsä on hyvä hoitaja

Metsä on hyvä hoitaja.

Vapaana monimuotoisessa maastossa liikkuminen on tehokasta kehonhuoltoa. Pyri tarjoamaan koirallesi paljon mahdollisuuksia liikkua turvallisella alueella omaan tahtiin ilman hihnaa. Arkiulkoilutuksessa pitkä liina voi olla toimiva, jotta koira pääsee käyttämään liikeratoja vapaammin.

Jaa tämä sivu: