Relax.

Koirahieronnasta vastaa eläintenkouluttaja Jenny Koljonen, joka on suorittanut näyttötutkintoon valmistavat koirahierojaopinnot (Amiedu 2016-2017). Erityiskiitos Opaskoirakoululle käytännön opettajista! Koirien työkunnon lisäksi seniorikoirien kehonhuolto on erityinen kiinnostuksen kohteeni.

Keväällä 2018 hieronta-aikoja tarjolla pääsääntöisesti vanhoille hieronta-asiakkaille sekä Jobs for Dogsin koulutusasiakkaille. Syksyllä 2018 hoitovastaanotto siirtyy uusiin tiloihin Sipoon Gesterbyhyn. Samalla hierontahinnasto päivittyy ja kotihieronta-aikoja on tarjolla vain rajoitetusti. ​

Koirahierontaa kotikäynteinä

Lihaskireydet voivat johtua monista syistä eivätkä ne aina näy päälle päin. Joskus ongelman voi havaita koiran liikkeessä tai vaikkapa koiran tavassa istua tai maata.  Lihaskipu voi myös muuttaa koiran käytöstä.

 

Hieronnalla voidaan lisätä koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hieronta poistaa lihas- ja kalvokireyksiä, mutta myös stressiä. Koiran ehdoin etenevä käsittely rauhoittaa, rentouttaa ja hoitaa. Se voi helpottaa ruoansulatushäiriöitä, ennaltaehkäistä vammojen syntymistä ja nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista. Säännöllisellä hieronnalla on taipumus rauhoittaa vilkasta energiapakkausta ja toisaalta lisätä seniorikoiran elämänlaatua. Puhdas nautiskelukin on sallittua.

Jobs for Dogsilla hierontaa tuetaan tarvittaessa mm. matalateholaserhoidolla. Kysythän hoidon sopivuudesta erikseen, jos koirallasi on juoksut, tulehdustila, tartuntatauti, sydänvika, pahanlaatuinen kasvain, akuutti trauma tai se on tiineenä. Rokotusten jälkeen on hyvä pitää viikon väli ennen hierontaa.

Huomioithan, että koirahieroja on lihashuollon ammattilainen, ei eläinlääkäri. Etenkin, jos koirasi terveydentila huolestuttaa​ sinua tai koira​si käytös on muuttunut äkillisesti, suosittelen eläinlääkärin tarkastusta ennen ​hoidon aloitusta. Näin myös koulutuspalveluiden kanssa.

Varaukset ja tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Koirahieronnan hinnat

(30.6.2018 asti)

Ensimmäinen kerta (kesto noin 1 h 30 minuuttia): 60 euroa + matkakulut

Seuraavat kerrat (kesto noin 1 h): 50 euroa + matkakulut

3 hierontaa sarjana (voimassa 4 kk): 135 euroa + matkakulut

Perheen toinen koira (samalla hoitokerralla): 40 euroa

Laserhoito (yhden alueen, noin 15 min.) : 15 euroa + matkakulut     

Seniorialennus: Yli 10-vuotiaille koirille 10 % alennus hierontahinnoista.

Matkakulut (1.1.2018 alkaen): hintoihin lisätään matkakulut Sipoon Gesterbystä 52 snt/km. Hinnat sisältävät Alv:n 24 %. Hinnat ovat voimassa Helsingissä ja itäisellä pääkaupunkiseudulla. Kauemmas suuntautuvat käynnit sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous!

CANINE MASSAGE THERAPY IN YOUR OWN HOME

Canine massage can provide emotional and physical well-being for your dog. It can relieve muscle & fascia tension as well as chronic pain. Massage can also calm hyperactive or nervous dogs by helping them to relax and offer better life quality for senior dogs. Pure enjoyment is totally permitted.

 

Please ask about the treatment if your dog is in heat, has an infection or infectious disease, heart disease, cancer, or acute trauma. After the vaccinations it’s recommended to have a break of one week before the massage.

Canine Massage Therapy is provided by Jenny Koljonen (Canine Massage Therapist  - Preparatory training for competence-based qualification, Amiedu 2017 & Animal Trainer - Competence-based qualification,  Kao 2011).

Reservations and info: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Prices

(valid until 30.06.2018)

First visit (about 1 hour 30 minutes): 60 euros + Travel costs

Following visits (about 1 hour): 50 euros + Travel costs

Series of 3 visits (valid 4 months): 135 euros + Travel costs

Family’s other dog (at the same visit): 40 euros

Laser Care (one area, about 15 minutes): 15 euros + Travel costs

Dogs 10+ years of age: 10 % discount of massage therapy prices

Travel Costs. Prices exclude the travel costs which are added on the price: 52 cents/km from Gesterby, Sipoo. Prices include VAT of 24 %. Prices are valid in Helsinki and Eastern Metropolitan Area. Other areas according to a contract. Ask for an Offer!