HIERONTA VETREYTTÄÄ, HOITAA JA RENTOUTTAA.

Lihaskireydet eivät aina näy päällepäin, mutta voivat joskus vaikuttaa koiran liikkeeseen tai vaikkapa tapaan istua tai maata. Lihaskipu voi myös muuttaa koiran käytöstä. Koiran ehdoin etenevä käsittely rauhoittaa, rentouttaa ja hoitaa. Säännöllisellä hieronnalla voidaan ehkäistä vammojen syntyä ja lisätä seniorikoiran elämänlaatua. Puhdas nautiskelukin on sallittua. 

 

Hieronta-aikoja voi tiedustella jälleen keväällä (maalis/huhtikuussa) 2023. 

Koirahierontaa Sipoossa

Koirien kehonhuollosta Jobs for Dogsissa vastaa Jenny Koljonen. Seniorikoirien hyvinvointi ja koirien työkunto ovat erityiset kiinnostuksen kohteeni, mutta vastaanotolle ovat oikein tervetulleita kotikoirat pennuista lähtien.

 

Huomioithan, että koirahieroja on lihashuollon ammattilainen, ei eläinlääkäri. Etenkin, jos koirasi terveydentila huolestuttaa​ sinua tai jos koira​si käytös on muuttunut äkillisesti, suosittelen eläinlääkärin tarkastusta ennen ​hieronnan, tai koulutuksen, aloitusta. Kysy hoidon sopivuudesta erikseen, jos koirallasi on juoksut, tulehdustila, tartuntatauti, sydänvika tai syöpä. Rokotusten jälkeen on hyvä pitää viikon väli ennen hierontaa.

Ajanvaraus

Hieronta-aikoja uusille asiakkaille voi tiedustella jälleen keväällä 2023. Hieronta-aikoja on pääsääntöisesti tarjolla maanantaipäivisin kello 11 - 18.

Vanhat asiakkaat: kysy aikoja sähköpostitse.

Uudet asiakkaat: huomioi viestissäsi alla olevat perustiedot. 

Kiitos!

 

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi 

 

Uudet asiakkaat! 

Kerrothan jo hoitoajan tiedustelun yhteydessä omien yhteystietojesi lisäksi:

- Koiran perustiedot: nimi, rotu/rodut, syntymäaika, sukupuoli. Onko koira steriloitu/kastroitu? Onko koira tullut teille pentuna? Jos ei, niin minkä ikäisenä?

- Koiran terveystiedot: Onko koiralla sairauksia tai allergioita? Syökö koira lääkkeitä? Milloin koiralla on ollut viimeksi juoksut? Onko koirasta otettu rakennekuvat? Milloin koira on rokotettu? 

- Muuta:  Miksi tulette hierojalle? Onko koira ollut aiemmin hierojalla? Onko koira tottunut käsittelyyn? Miten koira suhtautuu vieraisiin ihmisiin?

Hinnasto

1 kerta: 60 euroa

3 x sarja*, voimassa syys- tai kevätkauden, ostopäivästä riippuen: 155 euroa

Perheen toinen koira samalla hoitokäynnillä: 40 euroa

Laserhoito**, yhden alueen, noin 20 min.: 30 euroa

Seniorialennus: yli 10-vuotiaille koirille 10% alennus hoitohinnoista

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. *Ensimmäiseksi hoitojaksoksi suositellaan kolmea hierontakertaa​ lyhyen aikavälin sisällä. **Laserhoito ilman hierontaa vain vanhoille hieronta-asiakkaille.

 

Koiraamo

Pieni vastaanottotila Koiraamo sijaitsee mäen päällä Sipoon Gesterbyssä noin puolessa välissä Söderkullaa ja Nikkilää. Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse ennen ensimmäistä hoitokertaa. 

 

Tervetuloa!

METSÄ ON HYVÄ HOITAJA.

Vapaana monimuotoisessa maastossa liikkuminen on tehokasta kehonhuoltoa. Pyri tarjoamaan koirallesi paljon mahdollisuuksia liikkua turvallisella alueella omaan tahtiin ilman hihnaa. Arkiulkoilutuksessa pitkä liina voi olla toimiva, jotta koira pääsee käyttämään liikeratoja vapaammin.