Koirahierontaa Sipoossa

Uusia hieronta-aikoja tarjolla taas syksyllä 2021. Kerrothan jo hoitoajan tiedustelun yhteydessä koirasi nimen, rodun/rodut ja iän. Kerro lisäksi, miksi hierontahoito kiinnostaa ja onko koira tottunut vieraan ihmisen käsittelyyn. Kiitos!

Koirien kehonhuollosta Jobs for Dogsissa vastaa eläintenhoitaja Jenny Koljonen (koirahierojan näyttötutkintoon valmistavat opinnot, Amiedu 2016-2017 & eläintenkouluttajan näyttötutkinto, Kao 2011). 

Seniorikoirien hyvinvointi ja koirien työkunto ovat erityiset kiinnostuksen kohteeni, mutta vastaanotolle ovat oikein tervetulleita kotikoirat pennuista lähtien. 

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Huomioithan, että koirahieroja on lihashuollon ammattilainen, ei eläinlääkäri. Etenkin, jos koirasi terveydentila huolestuttaa​ sinua tai jos koira​si käytös on muuttunut äkillisesti, suosittelen eläinlääkärin tarkastusta ennen ​hieronnan, tai koulutuksen, aloitusta. Kysy hoidon sopivuudesta erikseen, jos koirallasi on juoksut, tulehdustila, tartuntatauti, sydänvika tai syöpä. Rokotusten jälkeen on hyvä pitää viikon väli ennen hierontaa.

Tervetuloa!

Relax.

Lihaskireydet eivät aina näy päälle päin, mutta voivat joskus vaikuttaa koiran liikkeeseen tai vaikkapa tapaan istua tai maata. Lihaskipu voi myös muuttaa koiran käytöstä. 

Hieronnalla voidaan poistaa lihas- ja kalvokireyksiä sekä stressiä. Koiran ehdoin etenevä käsittely rauhoittaa, rentouttaa ja hoitaa. Säännöllisellä hieronnalla voidaan ehkäistä vammojen syntyä ja lisätä seniorikoiran elämänlaatua: puhdas nautiskelukin on sallittua. 

Sijainti

Pieni vastaanottotila Koiraamo sijaitsee mäen päällä Sipoon Gesterbyssä noin puolessa välissä Söderkullaa ja Nikkilää. Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse ennen ensimmäistä hoitokertaa.

 

Ajanvaraus

 

Hieronta-aikoja tarjolla taas syksyllä 2021.

Uudet asiakkaat! Kerrothan jo hoitoajan tiedustelun yhteydessä koirasi nimen, rodun/rodut ja iän. Kerro lisäksi, miksi hierontahoito kiinnostaa ja onko koira tottunut vieraan ihmisen käsittelyyn. Kiitos!

Hinnasto

1 kerta: 55 euroa

3 x sarja*, voimassa 4 kk: 150 euroa

Perheen toinen koira samalla hoitokerralla: 40 euroa

Hoitoon totuttelu alle 1-vuotiaille pennuille, noin 30 min.: 40 euroa/kerta

Laserhoito, yhden alueen, noin 20 min.: 20 euroa

Kotikäyntilisä** hierontahintoihin: + 10 euroa/käynti 

Kaikki hinnat sisältävät Alv:n 24 %.

Seniorialennus: yli 10-vuotiaille koirille 10% alennus hierontahinnoista
Eläinlääkärin lähetteellä: 10% alennus hierontahinnoista

Laserhoito maksutonta hieronnan yhteydessä. Laserhoito ilman hierontaa vain vanhoille hieronta-asiakkaille tai eläinlääkärin hoitosuosituksen mukaisesti sarjahoitona.

​*Ensimmäiseksi hoitojaksoksi suositellaan kolmea hierontakertaa​ lyhyen aikavälin sisällä.

** Kotikäyntejä pääsääntöisesti vain vanhoille asiakkaille. Hintoihin lisätään matkakulut Sipoon Gesterbystä 52 snt/km (sis. Alv:n 24 %).

METSÄ ON HYVÄ HOITAJA.

Vapaana monimuotoisessa maastossa liikkuminen on tehokasta kehonhuoltoa. Pyri tarjoamaan koirallesi paljon mahdollisuuksia liikkua omaan tahtiin turvallisella alueella ilman hihnaa. Koiralle kannattaa kouluttaa mahdollisimman vahva luoksetulo ja opettaa sitä kulkemaan oman ihmisen lähellä jo pennusta lähtien. Kaikkia koiria ei koulutuksesta huolimatta voi päästää ulkoilemaan vapaana kuin aidatuilla alueilla. Koiran kehon ja mielen hyvinvoinnin kannalta on kuitenkin tärkeää, että koira pääsee liikkumaan  myös omaan tahtiinsa. Pitkästä liinasta voi arkiulkoilutuksessa olla hyötyä, jotta koira voi käyttää liikeratoja vapaammin.

CANINE MASSAGE THERAPY IN GESTERBY, SIPOO 

 

Canine massage can provide emotional and physical well-being for your dog. It can relieve muscle & fascia tension as well as chronic pain. Massage can also calm hyperactive or nervous dogs by helping them to relax and offer better life quality for senior dogs. Enjoyment is totally permitted. 

Canine Massage Therapy is provided by Jenny Koljonen (Canine Massage Therapist  - Preparatory training for competence-based qualification, Amiedu 2017 & Animal Trainer - Competence-based qualification,  Kao 2011).

Reservations and info: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Unfortunately no appointmens for new clients at the moment due to worldwide pandemic.

Prices

One therapy session: 55 euros

Set of 3 therapies, valid 4 months: 150 euros

Family’s other dog at the same visit: 40 euros

Handling treatment for pups under 1 year, about 30 minutes: 40 euros

Laser treatment, one area, about 20 minutes: 20 euros

Massage therapy in your own home*: + 10 euros/a visit

Dogs over 10 years: 10 % discount of massage therapy prices
Referral by your vet: 10 % discount of massage therapy prices

*Home Visits only by agreement. The prices exclude the travel expenses which are added on the price: 52 cents/km from Gesterby, Sipoo. Prices include VAT of 24 %.

Booking

Ask for available times: jenny [ät] jobsfordog.fi 

Location

Koiraamo is located in Gesterby, Sipoo. You will receive specific instructions for arrival by email before your first visit.

Welcome to Koiraamo!