Koirahierontaa Sipoossa

Aikoja varattavissa maanantaipäiville klo 11-18. Kerro jo hoitoajan tiedustelun yhteydessä omien yhteystietojesi lisäksi koirasi nimi, rotu/rodut ja ikä. Kerro lisäksi, miksi hierontahoito kiinnostaa ja onko koira tottunut vieraan ihmisen käsittelyyn. Kiitos!

Koirien kehonhuollosta Jobs for Dogsissa vastaa eläintenhoitaja Jenny Koljonen (koirahierojan näyttötutkintoon valmistavat opinnot, Amiedu 2016-2017 & eläintenkouluttajan näyttötutkinto, Kao 2011). 

Seniorikoirien hyvinvointi ja koirien työkunto ovat erityiset kiinnostuksen kohteeni, mutta vastaanotolle ovat oikein tervetulleita kotikoirat pennuista lähtien. 

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

 

Tervetuloa!

Relax.

Lihaskireydet eivät aina näy päälle päin, mutta voivat joskus vaikuttaa koiran liikkeeseen tai vaikkapa tapaan istua tai maata. Lihaskipu voi myös muuttaa koiran käytöstä. 

Hieronnalla voidaan poistaa lihas- ja kalvokireyksiä sekä stressiä. Koiran ehdoin etenevä käsittely rauhoittaa, rentouttaa ja hoitaa. Säännöllisellä hieronnalla voidaan ehkäistä vammojen syntyä ja lisätä seniorikoiran elämänlaatua: puhdas nautiskelukin on sallittua. 

Huomioithan, että koirahieroja on lihashuollon ammattilainen, ei eläinlääkäri. Etenkin, jos koirasi terveydentila huolestuttaa​ sinua tai jos koira​si käytös on muuttunut äkillisesti, suosittelen eläinlääkärin tarkastusta ennen ​hieronnan, tai koulutuksen, aloitusta. Kysy hoidon sopivuudesta erikseen, jos koirallasi on juoksut, tulehdustila, tartuntatauti, sydänvika tai syöpä. Rokotusten jälkeen on hyvä pitää viikon väli ennen hierontaa.

Hinnasto

1 kerta: 55 euroa

3 x sarja*, voimassa syys- tai kevätkauden, ostopäivästä riippuen: 150 euroa

Perheen toinen koira samalla hoitokerralla: 40 euroa

Laserhoito**, yhden alueen, noin 20 min.: 20 euroa, lisätietoa alla

Kaikki hinnat sisältävät Alv:n 24 %.

Seniorialennus: yli 10-vuotiaille koirille 10% alennus hierontahinnoista
Eläinlääkärin lähetteellä: 10% alennus hierontahinnoista

​*Ensimmäiseksi hoitojaksoksi suositellaan kolmea hierontakertaa​ lyhyen aikavälin sisällä.

**Laserhoito ilman hierontaa vain vanhoille hieronta-asiakkaille tai eläinlääkärin hoitosuosituksen mukaisesti sarjahoitona.

Sijainti

Pieni vastaanottotila Koiraamo sijaitsee mäen päällä Sipoon Gesterbyssä noin puolessa välissä Söderkullaa ja Nikkilää. Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse ennen ensimmäistä hoitokertaa.

 

Ajanvaraus

Hieronta-aikoja varattavissa syksylle 2021: maanantaisin klo 11 - 18. Kysy vapaita aikoja! 

 

Uudet asiakkaat! Kerrothan jo hoitoajan tiedustelun yhteydessä omien yhteystietojesi lisäksi koirasi nimen, rodun/rodut ja iän. Kerro lisäksi, miksi hierontahoito kiinnostaa ja onko koira tottunut vieraan ihmisen käsittelyyn. Tiedot täydennetään soveltuvin osin ensimmäisellä hoitokerralla. Alla on listattuna asioita, jotka koirahierojaa kiinnostavat.

 

- Koiran perustiedot: nimi, rotu/rodut, syntymäaika, sukupuoli. Onko koira steriloitu/kastroitu? Onko koira tullut teille pentuna? Jos ei, niin minkä ikäisenä?

- Koiran terveystiedot: Onko koiralla sairauksia tai allergioita? Syökö koira lääkkeitä? Milloin koiralla on ollut viimeksi juoksut? Onko koirasta otettu rakennekuvat? Milloin koira on rokotettu? Huom. tuo rokotuskortti mukanasi.

- Muuta:  Miksi tulette hierojalle? Onko koira ollut aiemmin hierojalla? Onko koira tottunut käsittelyyn? Miten koira suhtautuu vieraisiin ihmisiin?

METSÄ ON HYVÄ HOITAJA.

Vapaana monimuotoisessa maastossa liikkuminen on tehokasta kehonhuoltoa. Pyri tarjoamaan koirallesi paljon mahdollisuuksia liikkua omaan tahtiin turvallisella alueella ilman hihnaa. Koiralle kannattaa kouluttaa mahdollisimman vahva luoksetulo ja opettaa sitä kulkemaan oman ihmisen lähellä jo pennusta lähtien. Kaikkia koiria ei koulutuksesta huolimatta voi päästää ulkoilemaan vapaana kuin aidatuilla alueilla. Koiran kehon ja mielen hyvinvoinnin kannalta on kuitenkin tärkeää, että koira pääsee liikkumaan  myös omaan tahtiinsa. Pitkästä liinasta voi arkiulkoilutuksessa olla hyötyä, jotta koira voi käyttää liikeratoja vapaammin.