Relax

Jobs for Dogsissa koirahieronnasta vastaa eläintenhoitaja Jenny Koljonen, joka on suorittanut näyttötutkintoon valmistavat koirahierojaopinnot (Amiedu 2016-2017) ja eläintenkouluttajan näyttötutkinnon (Kao 2011). 

Seniorikoirien hyvinvointi ja koirien työkunto ovat erityiset kiinnostuksen kohteeni, mutta vastaanotolle ovat tervetulleita kotikoirat pennuista lähtien. Pentuhieronnassa opetellaan rauhoittumista ja käydään pennun kehoa kevyillä hierontaotteilla läpi.

Kysy hoidon sopivuudesta erikseen, jos koirallasi on juoksut, tulehdustila, tartuntatauti, sydänvika tai syöpä. Rokotusten jälkeen on hyvä pitää viikon väli ennen hierontaa.

Huomioithan, että koirahieroja on lihashuollon ammattilainen, ei eläinlääkäri. Etenkin, jos koirasi terveydentila huolestuttaa​ sinua tai jos koira​si käytös on muuttunut äkillisesti, suosittelen eläinlääkärin tarkastusta ennen ​hieronnan tai koulutuksen aloitusta.

Tervetuloa koirahierontaan Sipoon Gesterbyhyn!

 

 

Lihaskireydet eivät aina näy päälle päin, mutta joskus ne voivat vaikuttaa koiran liikkeeseen tai vaikkapa tapaan istua tai maata. Lihaskipu voi myös muuttaa koiran käytöstä.

Hieronnalla voidaan poistaa lihas- ja kalvokireyksiä, mutta myös stressiä. Koiran ehdoin etenevä käsittely rauhoittaa, rentouttaa ja hoitaa. Se voi helpottaa ruoansulatushäiriöitä, ennaltaehkäistä vammojen syntymistä ja nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista. Säännöllisellä hieronnalla on taipumus rauhoittaa vilkasta energiapakkausta ja toisaalta lisätä seniorikoiran elämänlaatua: puhdas nautiskelukin on sallittua. 

Varaukset ja tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Hinnasto

1 kerta: 55 euroa

3 x sarja, voimassa 4 kk: 150 euroa

Perheen toinen koira samalla hoitokerralla: 40 euroa

Hoitoon totuttelu alle 1-vuotiaille pennuille, noin 30 min.: 30 euroa

Laserhoito, yhden alueen, noin 20 min.: 20 euroa

Kotikäyntilisä* hierontahintoihin: + 10 euroa/käynti 

Seniorialennus: yli 10-vuotiaille koirille 10% alennus hierontahinnoista
Eläinlääkärin lähetteellä: 10% alennus hierontahinnoista

* Kotikäyntejä tarjolla rajoitetusti. Hintoihin lisätään matkakulut Sipoon Gesterbystä 52 snt/km. Kaikki hinnat sisältävät Alv:n 24 %.

Ajanvaraus

Vastaanottoajat noudattavat vuonna 2018 pääsääntöisesti alla olevaa viikkokalenteria, mutta kysy toki myös muita aikoja: jenny [ät] jobsfordogs.fi. Hieronnan sarjakortin lunastaneille pyritään löytämään sopivat jatkohoitoajat jo ensimmäisellä tapaamisella.

Tiistai klo 10.30 - 18.30
Keskiviikko klo 10.30 - 13.30
Perjantai klo 12.30 -  18.30
Lauantai klo 10.30- 16.30 (1-2 kertaa/kk, sennut etusijalla)

Sijainti

Pieni vastaanottotila Koiraamo sijaitsee Sipoon Gesterbyssä noin puolessa välissä Söderkullaa ja Nikkilää. Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse ennen ensimmäistä hoitokertaa.

Tervetuloa Koiraamoon!

CANINE MASSAGE THERAPY IN GESTERBY, SIPOO 

 

Canine massage can provide emotional and physical well-being for your dog. It can relieve muscle & fascia tension as well as chronic pain. Massage can also calm hyperactive or nervous dogs by helping them to relax and offer better life quality for senior dogs. Enjoyment is totally permitted. 

Canine Massage Therapy is provided by Jenny Koljonen (Canine Massage Therapist  - Preparatory training for competence-based qualification, Amiedu 2017 & Animal Trainer - Competence-based qualification,  Kao 2011).

Reservations and info: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Prices

One therapy session: 55 euros

Set of 3 therapies, valid 4 months: 150 euros

Family’s other dog at the same visit: 40 euros

Handling treatment for pups under 1 year, about 30 minutes: 30 euros

Laser treatment, one area, about 20 minutes: 20 euros

Massage therapy in your own home*: + 10 euros/a visit

Dogs over 10 years: 10 % discount of massage therapy prices
Referral by your vet: 10 % discount of massage therapy prices

*Home Visits only by agreement. The prices exclude the travel expenses which are added on the price: 52 cents/km from Gesterby, Sipoo. Prices include VAT of 24 %.

Booking

See the week schedule for the year 2018 underneath and ask for available times: jenny [ät] jobsfordog.fi 

Tuesday  10.30 - 18.30
Wednesday 10.30 - 13.30
Friday 12.30 - 18.30
Saturday 10.30 - 16.30 (once or twice a month, seniors first!)

Location

Koiraamo is located in Gesterby, Sipoo. You will receive specific instructions for arrival by email before your first visit.

Welcome to Koiraamo!