Työkoiramme

ovat ensisijaisesti kotikoiria. Hyvin tehdyn työn takana on hyvä peruskoulutus ja koiramainen elämä. Koulutamme koiraa itse tai autamme sinua koiran kouluttamisessa.

ETSINTÄKOIRA

Kadotitko jotain arvokasta? Osana tunnistusetsintäkoirien koulutusta tarjoamme satunnaisesti etsintäapua matkakuluja (0,45 €/km + alv. 24 %) vastaan. Mitä nopeammin koira saadaan paikalle, sitä todennäköisempää kohteen löytyminen on. Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi. Kiireellisessä tapauksessa lähetä tekstiviesti numeroon 040-5959 606.

 

Huomaathan, että kadonneen henkilön etsinnästä vastaa Suomessa aina viranomainen. Poliisi vastaa etsinnästä sisämaassa ja sisävesialueilla. Merellä etsinnästä vastaa rajavartiolaitos.

HYPOKOIRA

Jobs for Dogs aloitti hypokoirapilotin vuonna 2014 ja asiakasryhmien koulutukset alkoivat vuonna 2015. Lisätietoja Jobs for Dogsin hypokoirakoulutuksesta löydät täältä.

Lue hypokoiran alkukoulutuksesta. 

 

Lukukoira

Lukukoiran tehtävä on innostaa lasta tai aikuista lukemaan silloin, kun lukeminen tuntuu vaikealta esimerkiksi lukihäiriön tai  jännittämisen takia. Koiralle saa lukea ääneen ilman kritiikin pelkoa. Eläimen läsnäolo lievittää tutkitusti ihmisen stressiä ja madaltaa kynnystä lukemiseen. Koiranohjaaja on paikalla varmistamassa, että kohtaaminen sujuu hyvin, mutta lukemiseen hän ei puutu. Lukupaikka voi olla kirjasto tai joku muu rauhallinen tila. Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi