LOUNASTREENIT

Kuka haluaa syödä, jos voi treenata tunnaria?

Ilmoittaudu mukaan: jenny [ät] jobsfordogs.fi

UUSI! TUNNISTUSETSINNÄN LOUNASTREENIT

Tehokasta perustreeniä keskellä päivää parin koirakon voimin

Pääsyvaatimus: Tunnistusetsintä 2. Lisäksi koiranohjaajalla on rutiini erilaisten jälkien tekemiseen (reittikarttojen luku, esineiden laatu ja sijoittelu, aikataulut) ja koiralla riittävän vahva etsintämotivaatio, jotta se kykenee keskittymään ID-jäljen perusteisiin (kohdejäljen nosto, hajuvanan seuraaminen, esineiden ja kohdehenkilön ilmaisu) erilaisissa ympäristöissä.

Lounastreenit on suunniteltu tehokkaiksi treeneiksi vaikkapa etätyöläisen työpäivää tauottamaan. Sisällöltään treenit ovat sitä paljon puhuttua ja tosi tarpeellista ”perustreeniä” sokkoetsintöjen tueksi. Kouluttaja on koirakon mukana suorituksen ajan, mutta koiranohjaaja työskentelee mahdollisimman itsenäisesti. Tavoite on tukea koiranohjaajaa näkemään entistä selvemmin, milloin koira on hajulla ja milloin ei, sekä reagoimaan koiran käytökseen niin, että etsintä etenee. Lämpimillä keleillä jäljentekijän mukana voi kulkea koira, jolloin päästään paluumatkalla harjoittelemaan myös koirien sopuisaa rinnakkaiseloa. Helteen sattuessa treenien siirrosta sovitaan osallistujien kanssa.

Treeneihin menee reilu tunti, sillä osallistujia on vain kaksi. Varauduthan kuitenkin olemaan paikalla noin 10 minuuttia ennen treenin alkua, jos olet ensimmäinen jäljentekijä. Jos pareja on kaksi, voit halutessasi jäädä seuraamaan toisten suorituksia.

Koulutuspaikka: Sipoo, taajama/maasto

TOUKOKUU

1. Maanantai 11.5.

1. Pari klo 11.00 - 12.15, TÄYNNÄ

2. Pari klo 12.15 - 13.30, TÄYNNÄ 

2. Maanantai 18.5. 

1. Pari klo 11.00 - 12.15, TÄYNNÄ

2. Pari klo 12.15 - 13.30, TÄYNNÄ

3.. Maanantai 25.5.  

1. Pari klo 11.00 - 12.15, TÄYNNÄ

 

KESÄ

Mahdolliset kesän treeniajat julkistetaan myöhemmin. Laita viesti, jos haluat saada tiedon: jenny [ät] jobsfordogs.fi 

...

2 koirakkoa/ryhmä

Kouluttaja: Jenny Koljonen

Hinta: 45 euroa/kerta

Ilmoittautumiset: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Treenejä voi varata yksittäin tai useampia samalla kertaa. Maksujen eräpäivä on treenipäivänä. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautuminen on sitova: jos joudut perumaan osallistumisesi, veloitetaan varausmaksu 15 euroa/kerta jälkikäteen. Myös paritunneilla on voimassa Jobs for Dogsin yleiset peruutusehdot: http://jobsfordogs.fi/koulutus/kurssit/kurssiohjeet