Yksityis- ja paritunnit

Yksityistunti takaa taatusti henkilökohtaisen ohjauksen. Jos tuttavapiiristäsi löytyy samasta aiheesta innostunut koiranomistaja, voi paritunti olla kelpo ratkaisu. Tutustu myös tilauskursseihin.

 

Hinnat alkaen*: yksityistunti 70 euroa/h ja paritunti 90 euroa/h (45 euroa/koira)

Tiedustelut:

Jäljestys, esine-etsintä, pennut, kehonhuolto, tunnistusetsinnän jatkokoulutus:  jenny [ät] jobsfordogs.fi

Nose Work, hypokoirat, sienikoirat, tunnistusetsinnän alkeiskoulutus: paivi [ät] jobsfordogs.fi

Käytösneuvonta

Koiran ongelmalliseksi koetun käytöksen selvittäminen vaatii usein huolellista perehtymistä koiran kokonaistilanteeseen. Yleensä koiran käytöstä voidaan kuitenkin muuttaa. Keskitymme korvaavan käytöksen kouluttamiseen tutkittuun tietoon perustuvilla koulutusmenetelmillä. Koska käytöshaasteessa on yleensä kyse vuorovaikutustilanteesta, joutuu myös koiran omistaja todennäköisesti muuttamaan käytöstään.

 

Hinta alkaen* 75 euroa/h, ensimmäinen kotikäynti kestää noin 2 h.

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi

PENTUKOULUTUS

 

HAISTELUTÖITÄ PENNUILLE  - Hajutunnistushommat voi hyvin aloittaa jo pienenkin pennun kanssa ja monia kursseja voidaan järjestää myös yksityiskoulutuksena. Tietoa esimerkiksi jäljestys- ja esine-etsintä -kursseista löydät täältä.

 

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

 

PENTUELÄMÄN PERUSTEET - Hyvän koiranelämän perusta rakennetaan jo pienenä. Malttaminen, yksin oleminen, oman ihmisen lähellä pysyminen ja totuttelu erilaisiin asioihin ja tilanteisiin ovat hyödyllisiä taitoja koko perheen hyvinvoinnin kannalta. Ongelmien ennaltaehkäiseminen on paljon helpompaa kuin niiden korjaaminen. Yksityistapaamisen aikana tutustutaan pentuelämän ja kouluttamisen perusteisiin. Yhden koulutus- ja konsultaatiokerran hinta on 90 euroa* ja kesto noin 1,5 h. Jatkokoulutukset sopimuksen mukaan. Ikäsuositus: pennut n. 2 kk - 6 kk.

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

PERSONAL TRAINER

Yhdelle tai kahdelle koirakolle suunnattua tavoitteellista valmennusta, johon sisältyy henkilökohtaisen koulutussuunnitelman laatiminen sekä puhelin- ja sähköpostikonsultaatio koulutustapaamisten välissä. Palveluun kuuluu alkukartoitus ja tämän jälkeen sopimuksen mukaan 1 - 4 tapaamista kuukaudessa. Koulutuspaikat sovitaan erikseen.

Hinta alkaen*: Ensimmäinen tapaaminen (2 h): 1 koira 160 euroa, 2 koiraa 250 euroa. Kuukausihinta ensimmäisen tapaamisen jälkeen tapaamiskertojen määrästä riippuen: 1 koira 110 - 290 euroa/kk, 2 koiraa 180 - 440 euroa/kk. Yhden koulutustapaamisen kesto on 1 h. Mahdolliset lisätunnit laskutetaan erikseen.

Tiedustelut:

Jäljestys, esine-etsintä, pennut, tunnistusetsinnän jatkokoulutus:  jenny [ät] jobsfordogs.fi

Nose Work, hypokoirat, sienikoirat, tunnistusetsinnän alkeiskoulutus: paivi [ät] jobsfordogs.fi

* Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Mahdollinen tilavuokra ja matkakulut lisätään hintoihin sopimuksen mukaan. Alkaen hinnat ovat Sipoon (lähi)alueen koulutuksille. Kauemmas suuntautuvien koulutusten tuntihinta matka-ajan mukaan.