Varaa oma tunti

Aiheena voi olla esimerkiksi perustottelevaisuus, hajutyöskentely tai kotikäyttäytyminen. Personal Trainer -palvelumme on tehokas tapa kouluttaa esimerkiksi hajutunnistuskoira.

 

Yksityis- ja paritunnit

Yksityistunnit ovat usein helpommin sovitettavissa kalenteriin ja takaavat taatusti henkilökohtaisen ohjauksen. Jos tuttavapiiristäsi löytyy samasta aiheesta innostunut koiranomistaja, voi paritunti olla kelpo ratkaisu. Tutustu myös tilauskursseihin.

 

Hinnat alkaen*: yksityistunti 65 euroa/h ja paritunti 90 euroa/h (45 euroa/koira)

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Käytösneuvonta

Koiran ongelmalliseksi koetun käytöksen selvittäminen vaatii usein huolellista perehtymistä koiran kokonaistilanteeseen. Yleensä koiran käytöstä voidaan kuitenkin muuttaa. Keskitymme korvaavan käytöksen kouluttamiseen tutkittuun tietoon perustuvilla koulutusmenetelmillä. Koska käytöshaasteessa on yleensä kyse vuorovaikutustilanteesta, joutuu myös koiran omistaja todennäköisesti muuttamaan käytöstään.

 

Hinta alkaen* 75 euroa/h, ensimmäinen kotikäynti kestää noin 2 h.

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi

PERSONAL TRAINER

Yhdelle tai kahdelle koirakolle suunnattua tavoitteellista valmennusta, johon sisältyy henkilökohtaisen koulutussuunnitelman laatiminen sekä puhelin- ja sähköpostikonsultaatio koulutustapaamisten välissä. Palveluun kuuluu alkukartoitus ja tämän jälkeen sopimuksen mukaan 1 - 4 tapaamista kuukaudessa. Koulutuspaikat sovitaan erikseen.

Hinta alkaen*: Ensimmäinen tapaaminen (2 h): 1 koira 160 euroa, 2 koiraa 250 euroa. Kuukausihinta ensimmäisen tapaamisen jälkeen tapaamiskertojen määrästä riippuen: 1 koira 110 - 290 euroa/kk, 2 koiraa 180 - 440 euroa/kk. Yhden koulutustapaamisen kesto on 1 h. Mahdolliset lisätunnit laskutetaan erikseen.

Tiedustelut:

Hajutunnistus, Nose Work ja Hypokoirat: paivi [ät] jobsfordogs.fi

Tunnistusetsintä, jäljestäminen ja pennut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

YKSITYINEN PENTUKOULU

Yksityiskoulussa opetellaan haistelutyön alkeita tai vaikkapa hyvien kotitapojen perusteita, kuten hihnakävelyä, luoksetuloa ja malttamista. Yksityisopetus takaa pennulle parhaat mahdollisuudet oppia ja sinulle varmasti henkilökohtaista ohjausta. Koulun oppimateriaali kattaa hyvän koiranelämän perusteet ja kirjalliset koulutusohjeet. Koulutusajat, -kerrat ja -paikat sovitaan tilanteen mukaan.

Yksittäisen koulutus- ja konsultaatiokerran hinta on 90 euroa* ja kesto noin 1,5 h. Pyydä tarjous koulutuspaketista!

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

* Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Mahdollinen tilavuokra ja matkakulut lisätään hintoihin sopimuksen mukaan. Alkaen hinnat ovat Sipoon (lähi)alueen koulutuksille. Kauemmas suuntautuvien koulutusten tuntihinta matka-ajan mukaan.