Varaa oma tunti tai kurssi

 

 

Käytösneuvonta

Koiran ongelmalliseksi koetun käytöksen selvittäminen vaatii usein huolellista perehtymistä koiran kokonaistilanteeseen. Yleensä koiran käytöstä voidaan kuitenkin muuttaa. Keskitymme korvaavan käytöksen kouluttamiseen tutkittuun tietoon perustuvilla koulutusmenetelmillä. Koska käytöshaasteessa on yleensä kyse vuorovaikutustilanteesta, joutuu myös koiran omistaja todennäköisesti muuttamaan käytöstään.

 

Hinta alkaen* 75 euroa/h, ensimmäinen kotikäynti kestää noin 2 h.

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi

PENTUKOULUTUS

Hyvän koiranelämän perusta rakennetaan jo pienenä. Jobs for Dogsin pentukoulutukset ovat yksityiskursseja ja ne järjestetään pienessä vastaanottotilassa Koiraamossa Sipoon Gesterbyssä.

 

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

HAISTELUTYÖN ALKEET - Nuuskia pitää saada. Kurssilla opetellaan hajutunnistuksen alkeita: yhden kohteen tunnistamista ja etsimistä sekä treenirutiinin perusteita. Tehokas nenän käyttö vaatii malttia rauhoittua työn tekoon, mutta tärkeintä on ilo ja halu. Koiranohjaajalle kouluttamisen perusteet tulevat tutuksi.

Hinta: 240 euroa/4 koulutuskertaa. Yhden koulutuskerran kesto noin 50 minuuttia.  

YHDESSÄ JA YKSIN – Kurssilla opetellaan oman ihmisen kanssa työskentelyä ja omalle paikalle rauhoittumista. Koulutettavia käytöksiä ovat häkkiin meneminen, josta on hyötyä kotona ja matkoilla, sekä lähellä pysyminen, joka on hihnakäytöksen ja luoksetulon perusta. Koiranohjaajalle kouluttamisen perusteet tulevat tutuksi. Pennun ikäsuositus: 3-6 kk.

Hinta: 240 euroa/4 koulutuskertaa. Yhden koulutuskerran kesto noin 50 minuuttia.

HOITOKÄSITTELYYN TOTUTTELUA – Kurssilla harjoitellaan kylkiasentoon asettumista ja totutetaan pentua kehon kevyeen sivelyyn ja tunnusteluun. Kyljelleen rauhoittumisesta voi olla hyötyä koirahieronnan lisäksi esimerkiksi eläinlääkärillä ja hoitotoimenpiteissä kotona. Koulutus on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille, joilla ei ole käsittelyyn liittyvää pelkoa. Käytösneuvonnasta löydät tietoa yläpuolelta.

Hinta: 100 euroa/3 koulutuskertaa. Yhden koulutuskerran kesto noin 30 minuuttia.

 

Yksityis- ja paritunnit

Yksityistunti takaa taatusti henkilökohtaisen ohjauksen. Jos tuttavapiiristäsi löytyy samasta aiheesta innostunut koiranomistaja, voi paritunti olla kelpo ratkaisu. 

Hinnat alkaen*: yksityistunti 70 euroa/h ja paritunti 90 euroa/h (45 euroa/koira)

 

Tiedustelut:

jenny [ät] jobsfordogs.fi - jäljestys, pennut (kts. pentukoulutukset alla), kehonhuolto, tunnistusetsinnän jatkokoulutus  

paivi [ät] jobsfordogs.fi - nose work, käytösneuvonta (kts. alla), hypokoirat, tunnistusetsinnän alkeiskoulutus

* Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Mahdollinen tilavuokra ja matkakulut lisätään hintoihin sopimuksen mukaan. Alkaen hinnat ovat Sipoon (lähi)alueen koulutuksille. Kauemmas suuntautuvien koulutusten tuntihinta matka-ajan mukaan.