Pentukoulutus

Sisätilakoulutuksia yksityiskursseina tilanteen mukaan keväällä 2021. Pennuillekin hyvin sopivat jäljestyskurssit: kts. Jäljestys.

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Jobs for Dogsin pentukoulutukset järjestetään pääsääntöisesti pienessä vastaanottotilassa Koiraamossa Sipoon Gesterbyssä. Kaikki koulutukset ovat yhdelle tai kahdelle koirakolle eikä niissä ole yläikärajaa. Yksittäisten tuntien hinnat löydät täältä.

 

HAISTELUTYÖN ALKEET 

- Yksityis- tai parikoulutus

Nuuskiminen rauhoittaa myös kotielämää. Kurssilla opetellaan hajutunnistuksen perusteita: yhden hajulähteen tunnistamista ja etsimistä sekä treenirutiinia. Tehokas nenän käyttö vaatii malttia rauhoittua työn tekoon, mutta tärkeintä on ilo ja halu. Koiranohjaajalle kouluttamisen perusteet tulevat tutuksi. 

 

Paikka: Koiraamo, Gesterby-Sipoo

Kouluttaja: Jenny Koljonen

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

ESINE-ETSINTÄ JA OMA PAIKKA

- Yksityiskoulutus 

Kurssilla opetellaan yhden esineen tunnistamista ja ilmaisua sekä omalle paikalle rauhoittumista. Koulutettavia käytöksiä ovat häkkiin meneminen ja esimerkiksi puhelimen tai avainten tunnistaminen. Koiranohjaajalle kouluttamisen perusteet tulevat tutuksi. 

Paikka: Koiraamo, Gesterby-Sipoo

Kouluttaja: Jenny Koljonen

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

JÄLJESTYS 

-  Esinemotivaatio ja -ilmaisu sekä jäljen seuraamisen perusteet

Jäljestys antaa koiralle luontaisesti mielekästä ja rauhoittavaa tekemistä. Koulutuksen voi hyvin aloittaa jo pikkupennun kanssa. Jäljestyskurssi aloitetaan esinemotivaation ja esineilmaisun kouluttamisella, jonka jälkeen edetään jäljen ajoon. Koiranohjaaja tutustuu koulutuksen perusteiden lisäksi ympäristöolosuhteiden vaikutukseen hajun käyttäytymisessä. 

Katso: Jäljestys