YOU STINK!

- Tunnistusetsintäkoiran kouluttamisen perusteet

 

Tilausluento ihmisen ominaishajusta ja hajun käyttäytymisestä sekä tunnistusetsintäkoiran koulutuksen vaiheista. Luento sisältää lyhyen hajuerotteludemon tunnistusetsintäkoiralla.

 

Kesto: noin 2 h

Hinta:  alk. 220 euroa. Hintaan lisätään alv. 24 %, kilometrikorvaukset ja mahdollinen tilavuokra.

Käytännön harjoitukset? Luentoon on mahdollista yhdistää hajuerottelun alkuharjoittelua 3 h (8 koirakkoa). Lisähinta tilaisuudelle on tällöin 165 euroa. Hintaan lisätään alv. 24 %, kilometrikorvaukset ja mahdollinen tilavuokra.

 

 

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Koiran oppimispsykologia ja kouluttamisen perusteet

 

Oppimisen edellytyksiä sekä esteitä, oivaltamisen riemua, muistin merkitystä sekä mielen hallintaa. Lisäksi pureudutaan koulutuksen perusteisiin ja käytöksen kouluttamiseen, sen suunnitteluun sekä analysointiin.

 

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi

Hajutunnistuskoiran kouluttaminen ja Nose Work

Tervetuloa kuuntelemaan luentoa Nose Work -lajista sekä hajutunnistuskoirien kouluttamisesta. Luennolla käsitellään koiran hajuaistia, oppimispsykologian hyödyntämistä hajutunnistuskoirien kouluttamisessa, sekä miten koulutetaan hajulähteen tunnistaminen, etsiminen ja ilmaiseminen.

Aika: Keskiviikkona 9.1.2019 klo 18-20
Paikka: Palopellonkatu 1, Kerava
Hinta: 40 euroa/henkilö
Max. 20 henkilöä

Luennoitsija: Päivi Romppainen

Ilmoittautumiset: paivi [ät] jobsfordogs.fi

Tunnistusetsintä

Luento tarjoaa kokonaiskäsityksen kiehtovasta tunnistusetsinnästä, joka perustuu koiran kykyyn etsiä ihmisen yksilöllistä hajua. Miten hajun taltioiminen ja säilyttäminen tapahtuu. Yksilön hajun esitteleminen koiralle, ja  hajun tunnistaminen purkkiradalta. Yksilön hajuisten esineiden etsiminen, tunnistaminen ja ilmaiseminen sekä sisätiloissa että ulkona. Tunnistusetsinnän eteneminen jäljelle.

Aika: Maanantai 5.11.2018 klo 18-20
Paikka: Palopellonkatu 1, Kerava
Hinta: 40 euroa/henkilö
Max. 20 henkilöä

Luennoitsija: Päivi Romppainen

Ilmoittautumiset: paivi [ät] jobsfordogs.fi