Tilausluentoja

Voit tilata meidät omiin tiloihisi kertomaan esimerkiksi hajutunnistuskoirien kouluttamisesta.

YOU STINK!

- Tunnistusetsintäkoiran kouluttamisen perusteet

 

Tilausluento ihmisen ominaishajusta ja hajun käyttäytymisestä sekä tunnistusetsintäkoiran koulutuksen vaiheista. Luento sisältää lyhyen hajuerotteludemon tunnistusetsintäkoiralla.

 

Kesto: noin 2 h

Hinta:  alk. 180 euroa. Hintaan lisätään alv. 24 %, kilometrikorvaukset ja mahdollinen tilavuokra.

Käytännön harjoitukset? Luentoon on mahdollista yhdistää hajuerottelun alkuharjoittelua 3 h (8 koirakkoa). Lisähinta tilaisuudelle on tällöin 150 euroa. Hintaan lisätään alv. 24 %, kilometrikorvaukset ja mahdollinen tilavuokra.

 

 

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Koiran oppimispsykologia ja kouluttamisen perusteet

 

Oppimisen edellytyksiä sekä esteitä, oivaltamisen riemua, muistin merkitystä sekä mielen hallintaa. Lisäksi pureudutaan koulutuksen perusteisiin ja käytöksen kouluttamiseen, sen suunnitteluun sekä analysointiin.

 

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi

Hajutunnistuskoiran kouluttaminen ja Nose Work

Koiran hajuaisti ja hajumuisti. Oppimispsykologian hyödyntäminen hajutunnistuskoirien kouluttamisessa. Halutun hajun tunnistaminen, etsiminen ja ilmaiseminen. Nose work -lajiin tutustuminen.

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi

Tunnistusetsintä

Ihmisen yksilöllisen hajun taltioiminen ja säilyttäminen. Yksilön hajun esitteleminen koiralle ja  hajun tunnistaminen purkkiradalta. Yksilön hajuisten esineiden etsiminen, tunnistaminen ja ilmaiseminen sekä sisätiloissa että ulkona. Tunnistusetsinnän eteneminen jäljelle.

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi

Hajun olemus ja käyttäytyminen

 

Mitä haju on, mistä se koostuu ja miten se käyttäytyy? Miten eri olosuhteet, ympäristö ja hajulähteen ikä vaikuttavat hajun käyttäytymiseen? Miten hajun käyttäytyminen vaikuttaa koiran käyttäytymiseen?

 

Aika: 12.11.2016 klo 11.00 - 14.00
Paikka: Palopellonkatu 1, Kerava
Hinta: 40 euroa/henkilö

Luennoitsija: Ilkka Hormila

LUENTO ON TÄYNNÄ

Tiedustelut: paivi [ät] jobsfordogs.fi