ILMOITTAUTUMINEN

Tarkat ilmoittautumisohjeet löydät kurssikuvauksen yhteydestä. Ilmoittautuessasi kerro yhteystietosi sekä koirasi rotu/rodut, sukupuoli, kutsumanimi ja syntymäaika. Huomioithan, että ilmoittautuminen on aina sitova. Varmistat paikkasi maksamalla varausmaksun 50 euroa (alle 100 euron koulutuksissa 25 euroa) ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuohjeet saat vahvistusviestissä. Ryhmäkoulutuksiin osallistuva koira ei saa olla hyökkäävä, vaan sen tulee suhtautua ihmisiin ja ympäristöön hyväntahtoisesti tai välinpitämättömästi. Jos oman koirasi käytös mietityttää, kysy lisää. Yksityiskoulutus voi olla hyvä tapa aloittaa. Huomaathan, että koira on Jobs for Dogsin koulutuksissa ja hieronnoissa aina omistajansa vastuulla, ja omistajakin omalla vastuullaan.

Peruutusehdot

Jos joudut perumaan osallistumisen, voit tehdä sen maksutta (varausmaksua lukuunottamatta) kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Sen jälkeen perutusta kurssista veloitamme  puolet kurssin hinnasta. Peruuttamattoman kurssin veloitamme kokonaan. Lääkärin tai  eläinlääkärin todistusta vastaan palautamme rahat (varausmaksua lukuunottamatta) niiltä kurssikerroilta, joihin et ole pystynyt osallistumaan. Jos kursseilla on tilaa, saa kurssikertoja mielellään tulla rästimään. Varausmaksu vähennetään kurssin hinnasta, mutta sitä ei valitettavasti palauteta, jos osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa kurssille. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, varausmaksu palautetaan osallistujalle viikon sisällä.

MAKSAMINEN

Saat maksuohjeet kurssikirjeessä. Suorita maksu ennen kurssin alkua.  Varausmaksu 50 euroa (alle 100 euron koulutuksissa 25 euroa) suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat sopia kurssimaksusta erikseen, otathan hyvissä ajoin yhteyttä. Kiitos!

ROKOTUKSET

Koirilla tulee olla Eviran suositusten mukaiset rokotteet voimassa. Poikkeuksena alle 12 viikkoa vanhat pennut. Rokotukset tulee pääsääntöisesti olla annettu Suomessa. Rokotustodistukset tarkistetaan ensimmäisellä kurssikerralla.  Katso suositukset täältä.

YLEISOHJEITA

• Ethän ruoki koiraa ennen tuntia. Oppimisinto on parempi niin.
• Koirat eivät pääse leikkimään keskenään tai edes tervehtimään toisiaan kurssin aikana. Tämä siksi, että jokaisella olisi rauha oppia uutta. Lajitovereiden tapaaminen muuna aikana on enemmän kuin suotavaa!
• Jos koirallasi alkaa juoksu kesken kurssin, ota yhteyttä kouluttajaan. Sisätilakoulutuksiin koiran kanssa ei voi osallistua, mutta esimerkiksi jäljestyskursseille yleensä voi.
• Koirat odottavat vuoroaan pääsääntöisesti autossa. Huolehdithan siitä, että odottelu sujuu rauhallisesti. Jos koira häiriintyy muista liikkujista, peitä koiran häkki tai tarvittaessa koko auto esimerkiksi lakanalla. Varmista myös, että auton sisälämpötila pysyy mukavana niin kesä- kuin talvikeleilläkin.
• Korjaathan koirasi mahdolliset jätökset asianmukaisesti, kiitos!
• Kysyä ja kyseenalaistaa saa. Toimiva ajatus voi tulla kurssilaisilta siinä missä kurssin vetäjältäkin.
• Käytössäsi on koko kurssin ajan kouluttajan sähköpostituki.
• Muistathan, että koira on Jobs for Dogsin koulutuksissa ja hieronnoissa aina omistajansa vastuulla ja omistajakin omalla vastuullaan.

KOULUTUSVÄLINEET

• leveä panta tai valjaat.
• tavallinen, joustamaton hihna, noin 2 metrin pituus on hyvä. Ei siis fleksi.
• paljon pieniä, pehmeitä nameja, joista koira pitää ihan hirmuisen paljon. Ilman hyvää palkkiota koulutus ei etene.
• lelu, jos käytät sitä palkkaamisessa.
• naksutin, jos haluat käyttää sitä.
• koiran oma juomakippo voi tulla tarpeeseen.
• jäljestyskursseilla liina, valjaat ja pimeän aikaan heijastavaa päälle sekä koiralle että itsellesi. Heijastava liina on myös suositeltava. Jobs for Dogsin omaan malliin voit tutustua täällä.
• Tunnistusetsintä 1 ja 2 -kursseilla tarvittavista varusteista saavat osallistujat tarkempaa tietoa. Outoja varusteita riittää!

KOULUTUSPAIKAT

Tieto koulutuspaikasta ilmoitetaan kurssikuvauksen yhteydessä. Pääsääntöisesti sisätilakurssit järjestetään osoitteessa Palopellonkatu 1, Kerava. Ulkokoulutuksia pidetään ympäri pääkaupunkiseutua. Koulutuspaikoista ja niiden mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse.

Tietosuoja

Jobs for Dogs ylläpitää asiakasrekistereitä, joiden tiedot saadaan suoraan asiakkaalta jo ensimmäisessä yhteydenotossa ja kysymällä lisätietoja. Asiakastiedot sisältävät tietoja kuten koiranohjaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite sekä koiran perustiedot (nimi, sukupuoli, syntymäaika, rotu/rodut). ​Koirahieronta-asiakkaiden tiedot voivat sisältää myös koiran terveyteen liittyviä tietoja. Nämä tiedot on saatu suoraan asiakkaalta, tai asiakkaan suostumuksella muulta koiraa hoitavalta taholta, ja niitä käsitellään vain koirahierojan toimesta. Asiakkaalta saatuja tietoja voidaan käyttää laskutukseen, viestintään ja Jobs for Dogsin palveluista tiedottamiseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille kuin asiakkaan erillisellä suostumuksella. Tietoja käsittelevät vain alla olevat henkilöt tai toinen heistä. Jos et enää halua Jobs for Dogs​ilta sähköpostia, kerro siitä lähettämällä viestiä alla oleviin osoitteisiin. Tällöin poistamme yhteystietosi asiakasrekistereistä.

Jenny Koljonen                              
jenny [ät] jobsfordogs.fi                     
+358 40 5959 606                          
Jobs for Dogs by Copycat               
Y-tunnus: 2427517-2      

Päivi Romppainen
paivi [ät] jobsfordogs.fi
+358 40 510 4040
Jobs for Dogs by DogFun              
Y-tunnus: 2213790-5