Kurssiohjeet ovat voimassa

myös yksityis- ja parikoulutuksissa. Lisäksi tilauskoulutuksiin voi liittyä lisäehtoja  joista sovitaan aina kirjallisesti yhdessä tilaajan kanssa. Lue kurssiohjeet läpi ennen ilmoittautumista ja kysy, jos joku asia jää askarruttamaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Tarkat ilmoittautumisohjeet löydät kurssikuvauksen yhteydestä. Ilmoittautuessasi kerro yhteystietosi sekä koirasi rotu/rodut, sukupuoli, kutsumanimi ja syntymäaika. Huomioithan, että ilmoittautuminen on aina sitova. Ilmoittautumalla koulutukseen sitoudut maksamaan varausmaksun 50 euroa (alle 100 euron koulutuksissa 25 euroa), vaikka joutuisit perumaan osallistumisesi. Maksuohjeet saat vahvistusviestissä. Ryhmäkoulutuksiin osallistuva koira ei saa olla hyökkäävä, vaan sen tulee suhtautua ihmisiin ja ympäristöön hyväntahtoisesti tai välinpitämättömästi. Jos oman koirasi käytös mietityttää, kysy lisää. Yksityiskoulutus voi olla hyvä tapa aloittaa. Huomaathan, että koira on Jobs for Dogsin koulutuksissa ja hieronnoissa aina omistajansa vastuulla, ja omistajakin omalla vastuullaan.

Peruutusehdot

Jos joudut perumaan osallistumisen, voit tehdä sen maksutta (varausmaksua lukuunottamatta) kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Sen jälkeen perutusta kurssista veloitamme  puolet kurssin hinnasta. Peruuttamattoman kurssin veloitamme kokonaan. Lääkärin tai  eläinlääkärin todistusta vastaan palautamme rahat (varausmaksua lukuunottamatta: varausmaksuun sitoudut jo ilmoittautuessasi koulutukseen) niiltä kurssikerroilta, joihin et ole pystynyt osallistumaan, jos sopivaa rästiä ei löydy. Jos joudut perumaan jo sovitun rästinkin, menetät koulutusmaksun. Varausmaksu vähennetään kurssin hinnasta, mutta sitä ei valitettavasti palauteta/se veloitetaan, jos osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa kurssille. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, varausmaksu palautetaan osallistujalle viikon sisällä.

MAKSAMINEN

Saat maksuohjeet kurssikirjeessä. Suorita maksu ennen kurssin alkua. Jos haluat sopia kurssimaksusta erikseen, otathan hyvissä ajoin yhteyttä. Kiitos!

ROKOTUKSET

Koirilla tulee olla Eviran suositusten mukaiset rokotteet voimassa. Poikkeuksena alle 12 viikkoa vanhat pennut. Rokotukset tulee pääsääntöisesti olla annettu Suomessa. Rokotustodistukset tarkistetaan ensimmäisellä koulutus-/hierontakerralla.  

YLEISOHJEITA

• Ethän ruoki koiraa ennen tuntia. Oppimisinto on parempi niin.
• Koirat eivät pääse leikkimään keskenään tai edes tervehtimään toisiaan kurssin aikana. Tämä siksi, että jokaisella olisi rauha oppia uutta. Lajitovereiden tapaaminen muuna aikana on enemmän kuin suotavaa!
• Jos koirallasi alkaa juoksu kesken kurssin, ota yhteyttä kouluttajaan. Sisätilakoulutuksiin koiran kanssa ei voi osallistua, mutta esimerkiksi jäljestyskursseille yleensä voi.
• Koirat odottavat vuoroaan pääsääntöisesti autossa. Huolehdithan siitä, että odottelu sujuu rauhallisesti. Jos koira häiriintyy muista liikkujista, peitä koiran häkki tai tarvittaessa koko auto esimerkiksi lakanalla. Varmista myös, että auton sisälämpötila pysyy mukavana niin kesä- kuin talvikeleilläkin.
• Korjaathan koirasi mahdolliset jätökset asianmukaisesti, kiitos!
• Kysyä ja kyseenalaistaa saa. Toimiva ajatus voi tulla kurssilaisilta siinä missä kurssin vetäjältäkin.
• Käytössäsi on koko kurssin ajan kouluttajan sähköpostituki.
• Muistathan, että koira on Jobs for Dogsin koulutuksissa ja hieronnoissa aina omistajansa vastuulla ja omistajakin omalla vastuullaan.

KOULUTUSVÄLINEET

• leveä panta tai valjaat.
• tavallinen, joustamaton hihna, noin 2 metrin pituus on hyvä. Ei siis fleksi.
• paljon pieniä, pehmeitä nameja, joista koira pitää ihan hirmuisen paljon. Ilman hyvää palkkiota koulutus ei etene.
• lelu, jos käytät sitä palkkaamisessa.
• naksutin, jos haluat käyttää sitä.
• koiran oma juomakippo voi tulla tarpeeseen.
• jäljestyskursseilla liina, valjaat ja pimeän aikaan heijastavaa päälle sekä koiralle että itsellesi. Heijastava liina on myös suositeltava. 
• Tunnistusetsintä 1 ja 2 -kursseilla tarvittavista varusteista saavat osallistujat tarkempaa tietoa. Outoja varusteita riittää!

KOULUTUSPAIKAT

Tieto koulutuspaikasta ilmoitetaan kurssikuvauksen yhteydessä. Pääsääntöisesti ryhmien sisätilakurssit järjestetään osoitteessa Palopellonkatu 1, Kerava ja yksityis- & pienryhmäkoulutukset Sipoossa. Ulkokoulutuksia pidetään ympäri pääkaupunkiseutua. Tarkoista koulutuspaikoista ja niiden mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse.

Tietosuoja

Jobs for Dogs ylläpitää asiakasrekistereitä, joiden tiedot saadaan suoraan asiakkaalta jo ensimmäisessä yhteydenotossa ja kysymällä lisätietoja. Asiakastiedot sisältävät tietoja kuten koiranohjaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite sekä koiran perustiedot (nimi, sukupuoli, syntymäaika, rotu/rodut). ​Koirahieronta-asiakkaiden tiedot voivat sisältää myös koiran terveyteen liittyviä tietoja. Nämä tiedot on saatu suoraan asiakkaalta, tai asiakkaan suostumuksella muulta koiraa hoitavalta taholta, ja niitä käsitellään vain koirahierojan toimesta. Asiakkaalta saatuja tietoja voidaan käyttää laskutukseen, viestintään ja Jobs for Dogsin palveluista tiedottamiseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille kuin asiakkaan erillisellä suostumuksella. Tietoja käsittelevät vain alla olevat henkilöt tai toinen heistä. Jos et enää halua Jobs for Dogs​ilta sähköpostia, kerro siitä lähettämällä viestiä alla oleviin osoitteisiin. Tällöin poistamme yhteystietosi asiakasrekistereistä.

Jenny Koljonen                              
jenny [ät] jobsfordogs.fi                     
+358 40 5959 606                          
Jobs for Dogs by Copycat               
Y-tunnus: 2427517-2      

Päivi Romppainen
paivi [ät] jobsfordogs.fi
+358 40 510 4040
Jobs for Dogs by DogFun              
Y-tunnus: 2213790-5