​Jäljestys ja etsintä

Kurssien tavoite on, että koira oppii etsimään tuoreimman tai merkityksellisen ihmisen hajun, tarvittaessa seuraamaan sitä, ja kertomaan löydöstä. Koiranohjaaja tuntee kouluttamisen perusteet ja tutustuu ympäristöolosuhteiden vaikutukseen hajun käyttäytymisessä ja etsintätyössä. Ns. lähtöhajua ei koulutuksessa käytetä. Kurssit sopivat myös pennuille. Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi 

Jäljestys 1

-  Esinemotivaatio ja -ilmaisu sekä jäljen seuraamisen perusteet

 

Maanantaisin 8.4. - 13.5.2019, ei 22.4.

1. Ryhmä klo 18.00-19.30, TÄYNNÄ

2. Ryhmä klo 19.30- 21.00, TÄYNNÄ

Varaathan kahdelle viimeiselle kerralle hieman pidemmän ajan, kiitos!

3-4 koirakkoa/ryhmä

Hinta 175 euroa/5 kertaa

Kouluttaja: Jenny Koljonen

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Jäljestys antaa koiralle luontaisesti mielekästä ja rauhoittavaa tekemistä. Kurssilla edetään esinemotivaation ja -ilmaisun kouluttamisen kautta jäljen ajoon. Kurssin tavoite on, että koira oppii nostamaan ihmisjäljen ja seuraamaan sitä sekä maastossa että kovalla pinnalla. Koulutuspaikat ovat Sipoossa. Kurssi sopii myös pennuille. 

Kurssi on täynnä, mutta varasijoille voi ilmoittautua. 

JÄLJESTYS 2

- Varmuutta jäljen nostoihin ja ydinjälkeen

Pääsyvaatimus: Jäljestys 1 -kurssi tai vastaavat tiedot ja taidot.

Koulutuksen tavoite on vahvistaa jäljenajoa erilaisissa ympäristöissä erilaisilla pinnoilla ja/tai tuoda varmuutta nostotyöskentelyyn. Osallistujat tekevät jäljet toisilleen.

Kouluttaja: Jenny Koljonen

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

Kurssin toteutuminen vuonna 2019 varmistuu myöhemmin. Kiitos tiedusteluista!

Haistelutyön alkeet

- Yksityiskoulutusta pennuille 

 

 

Nuuskia pitää saada. Kurssilla opetellaan hajutunnistuksen alkeita: yhden kohteen tunnistamista ja etsimistä sekä treenirutiinin perusteita. Tehokas nenän käyttö vaatii malttia rauhoittua työn tekoon, mutta tärkeintä on ilo ja halu. Koiranohjaajalle kouluttamisen perusteet tulevat tutuksi. Koulutuspaikka on pieni vastaanottotila Koiraamo Sipoon Gesterbyssä. Kurssi toteutetaan yksityskoulutuksena ja  ajat sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Hinta: 240 euroa/4 kertaa

Tiedustelut: jenny [ät] jobsfordogs.fi

 

Kaikki pentukoulutukset löydät täältä

Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Tilauskursseissa mahdollinen tilavuokra ja matkakulut lisätään hintoihin sopimuksen mukaan.