Jobs for Dogs on erikoistunut hajutunnistuskoirien kouluttamiseen. Koulutuksemme perustuu koiran käyttäytymisen ja oppimisen lainalaisuuksien tuntemiseen. Noudatamme työssämme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.

 

Panostamme yksilölliseen opetukseen. Koulutusryhmät ovat pieniä ja kurssit sisältävät aina kirjalliset koulutusohjeet ja/tai yhteenvedon harjoitusten jälkeen. Kurssipaikat vaihtelevat, mutta pääasiassa harjoittelemme Sipoossa, Porvoossa, Keravalla, Vantaalla ja Helsingissä. Yleiset kurssiohjeet löydät täältä.​

 

Yksityiskoulutuksesta löydät tietoa alta.

 

Yksityis- ja paritunnit

Kurssien lisäksi tarjoamme yksityisopetusta pikkupennuista lähtien. Jos tuttavapiiristäsi löytyy samasta aiheesta innostunut koiranomistaja, voi paritunti olla kelpo ratkaisu. Hinnat alkaen*: yksityistunti 90 euroa/h ja paritunti 110 euroa/h (55 euroa/koira). Huomaathan, että jos emme ole aiemmin tavanneet, varataan ensimmäiseen koulutuskertaan yleensä kaksi tuntia aikaa. Yleiset kurssiohjeet ovat voimassa myös yksityiskoulutuksissa.

 

Tiedustelut:

jenny [ät] jobsfordogs.fi - tunnistusetsinnän jatkokoulutus, jäljestys & pennut

paivi [ät] jobsfordogs.fi - tunnistusetsinnän alkeiskoulutus, tukikoirat

* Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Mahdollinen tilavuokra ja matkakulut lisätään hintoihin sopimuksen mukaan. Alkaen hinnat ovat Sipoon (lähi)alueen koulutuksille. Kauemmas suuntautuvien koulutusten tuntihinta matka-ajan mukaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi  1.1.2023 alkaen.