SYKSY 2022

Kevään koulutustarjonta on julkaistu. 

Tervetuloa hommiin!

Jobs for Dogs on erikoistunut hajutunnistuskoirien kouluttamiseen. Koulutuksemme perustuu koiran käyttäytymisen ja oppimisen lainalaisuuksien tuntemiseen. Noudatamme työssämme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.

 

Panostamme yksilölliseen opetukseen. Koulutusryhmät ovat pieniä ja kurssit sisältävät aina kirjalliset koulutusohjeet ja/tai yhteenvedon harjoitusten jälkeen. Kurssipaikat vaihtelevat, mutta pääasiassa harjoittelemme Sipoossa, Porvoossa, Keravalla, Vantaalla ja Helsingissä. Tarkemmat kurssiohjeet löydät täältä.

 

Yksityis- ja paritunnit

Kurssien lisäksi tarjoamme yksityisopetusta pikkupennuista lähtien. Jos tuttavapiiristäsi löytyy samasta aiheesta innostunut koiranomistaja, voi paritunti olla kelpo ratkaisu. Hinnat alkaen*: yksityistunti 85 euroa/h ja paritunti 100 euroa/h (50 euroa/koira). Huomaathan, että jos emme ole aiemmin tavanneet, varataan ensimmäiseen koulutuskertaan yleensä kaksi tuntia aikaa.

Tiedustelut:

jenny [ät] jobsfordogs.fi - tunnistusetsinnän jatkokoulutus, jäljestys & pennut, koirahieronta

paivi [ät] jobsfordogs.fi - tunnistusetsinnän alkeiskoulutus, kuulokoirat sekä diabeetikon ja epileptikon tukikoirat

 

* Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Mahdollinen tilavuokra ja matkakulut lisätään hintoihin sopimuksen mukaan. Alkaen hinnat ovat Sipoon (lähi)alueen koulutuksille. Kauemmas suuntautuvien koulutusten tuntihinta matka-ajan mukaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi  1.1.2021 alkaen.