Tervetuloa hommiin!

Jobs for Dogs on erikoistunut hajutunnistuskoirien kouluttamiseen. Koulutuksemme perustuu koiran käyttäytymisen ja oppimisen lainalaisuuksien tuntemiseen. Noudatamme työssämme Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.

 

Panostamme yksilölliseen opetukseen. Koulutusryhmät ovat pieniä ja kurssit sisältävät aina kirjalliset koulutusohjeet ja/tai yhteenvedon harjoitusten jälkeen. Kurssipaikat vaihtelevat, mutta pääasiassa harjoittelemme Sipoossa, Porvoossa, Keravalla, Vantaalla ja Helsingissä. Tarkemmat kurssiohjeet löydät täältä.

 

Yksityis- ja paritunnit

Kurssien lisäksi tarjoamme yksityisopetusta pikkupennuista lähtien. Jos tuttavapiiristäsi löytyy samasta aiheesta innostunut koiranomistaja, voi paritunti olla kelpo ratkaisu. Hinnat alkaen*: yksityistunti 70 euroa/h ja paritunti 90 euroa/h (45 euroa/koira)

Tiedustelut:

jenny [ät] jobsfordogs.fi - jäljestys, pennut, kehonhuolto, tunnistusetsinnän jatkokoulutus  

paivi [ät] jobsfordogs.fi - nose work, käytösneuvonta, hypokoirat, tunnistusetsinnän alkeiskoulutus

* Hintoihin sisältyy alv. 24 %. Mahdollinen tilavuokra ja matkakulut lisätään hintoihin sopimuksen mukaan. Alkaen hinnat ovat Sipoon (lähi)alueen koulutuksille. Kauemmas suuntautuvien koulutusten tuntihinta matka-ajan mukaan.